Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16dec/130

Goed begin van de dag en week dankzij de Mediamarkt

Vanmorgen op tijd, Johannes werkt thuis. Ik doe normaal de prijsvragen, speel spelletje en rommel op de pc. Mijn lijf en ik zijn even geen vrienden en ik vind mezelf niet aardig! Ik kan even niet accepteren dat ik niet zoals iedereen kan rennen, vliegen ne meedoen, maar ik alles moet afwegen en bedenken. De decembermaand is moeilijk donkere dagen, veel meegemaakt dit jaar en alles  vliegt door mijn hoofd en lijf. Een confrontatie met mezelf erg fijn maar niet heus. Dan ga ik weer aan de slag en ga ik naar de adventskalender van de Mediamarkt en win een grote prijs! Kijk dan vergeet je alles weer!1489266_672641286103980_121343061_n
Eindelijk komt de post en dan zijn de missende kabels er en kan Johannes de led lampen afmaken en dat is mooi geworden, meteen bak opgeknapt planten gesnoeid en  het is genieten in de kamer met een   mooie kerstboom naast me en een gaaf aquarium me kleurend led licht voor me….hier kan ik van genieten! Twil belt en we kletsen gezellig en  dat is ook weer een fijn moment en zo realiseer ik mee steeds meer dat de kleine dingen het belangrijkste zijn. Wel moet ik Twil melden dat we elkaar pas in Januari hier weer zullen zien ik kan het even niet eerder erbij hebben, maar zij begrijpt het wel maar ikzelf vindt dat niet leuk om te doen maar het moet even. Mijn lijf is  nu nummer een en herstellen duurt langer dan ik wil. Ik rommel de dag door en in de avond kook ik lekker roerbakrijst, kipfilet in zoetzure wok saus met gebakken paprika en dat is erg lekker. We  kijken tv en dan ook de documentaire voer Mark Rutte versus  Rita Verdonk en zelfs hierin maken mensen nog ruzie en ik moet er vreselijk om lachen en vind dit na lange tijd weer eens heerlijke tv, jammer dat deze “kleuters” wel ons land moeten lijden maar eerlijk en open zijn is nou eenmaal moeilijk ik kijk uit naar deel 2 morgen. Dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.