Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14dec/130

Geen verwachte post helaas, maar wel verassing!

Vannacht was drama van douchen naar bed kreeg ik stekende pijn in zij en onderrug en dat werd met de minuut erger, ik kon niet staan, zitten of liggen. Alles wat ik deed  gaf pijn dus toch gaan liggen, beademing aan en duimen dat het op hield, tranen en uiteindelijk  bijna he HA gebeld en opeens was het weg…….daarna hele onrustige nacht gehad en vanmorgen om 10.30 uur stond ik op. Dit was niet fijn en ik snap het ook niet en in de loop van d dag voel ik het ngo steeds alleen niet zo hevig meer. Als dit blijft toch even de HA bellen denk ik, zal misschien reactie zijn op toch anders bewegen om  de buik te ontzien na operatie ik heb werkelijk ook geen idee. Weet wel dat het de eerste week beter ging na operatie dan nu even, misschien wil ik te snel en doe ik teveel geen idee, maar voor nu toch  weer stapje terug gedaan. Ik wachtte op post  wan tik krijg nog mijn prijs die donderdag al is verstuurd, ook een ander pakket dat ik nodig heb om mijn pc weer  hopelijk goed te laten werken en dan nog een pakje met kabels die  niet bij de lampen zat en dus daarom is het grote aquarium nog niet klaar met led lampen, maar ja TNT, DHL, DPD geen van allen kwam en daar baal ik enorm van. Nu moet ik nog een week met een pc werken die geen printer heeft en geen software anders dan Windows 8 en daar wordt ik gek van. Dus vandaag wel mijn label printer erop geïnstalleerd met veel gedoe zodat ik in ieder geval mijn etiketten voor kerstkaarten eindelijk eens kon maken en de postzegels digitaal te printen zoals ik dat altijd doe. We wilden vandaag naar de Intratuin, lekker kerstsfeer maar dat lukt me niet dus is Johannes wel even alleen gegaan om kerstkaarten te halen. Ik heb die vandaag geschreven en morgen gaan ze dan snel op de bus. Goed Johannes heeft wel de planten op orde gemaakt door snoeien in de grote bak en dat staat super. De gekregen algeneter van Elisabeth zat heerlijk vooraan en  die is erg mooi. Toen ging de bel en daar was een bezorger met een super mooie bos bloemen, ze waren naar oude adres gestuurd, maar de buurvrouw gaf de bezorger het goede en die was zo geweldig om alsnog hierheen te koen en het is een heel mooi kerstboeket van een groep vrienden  voor mij, ik waardeer dit zo en het kon op geen beter moment komen. De dames zoals ze op internet heten San, Kimigirlz, Keldex, Bom, Evaticus en Miguel heel erg bedankt!
1501828_671694736198635_1989267427_n
Uiteraard meteen in mooie vaas gezet en toen ook begonnen met de kerstspullen te voorschijn te halen, kerstboom, leuke lampjes voor het raam, leuke  spullen die al dan niet zingen en dansen neer gezet en ik heb mooie kerststerren hangen, alleen zonder de lampjes omdat ik  moeilijk stroom daar kan krijgen, maar kortom huisje is vol kerstsfeer.1497663_671878186180290_1073548938_n
In de avond even met moeders bij gekletst, wat gespeeld en toen tv aan en kijken naar Holland got Talent en uiteraard zitten breien. Het was een moeilijke dag maar de bloemen maken zoveel mooie emoties bij me los en dan de kerstspullen ook dat doet veel, maar Alle gevechten kan je winnen behalve het gevecht tegen en met je eigen lijf! Ik heb daar nu dus weer eens goed last van en probeer mezelf erover heen te zetten en helpen maar dat zal even duren er si ook veel gebeurt dit jaar qua gezondheid en dit is dan ook nog een maand van terug blikken kortom we zien het wel, nu eerst zo lekker slapen want het is al weer laat of vroeg en morgen nieuwe dag en nieuwe kansen. En ik ben blij dat ik zoveel lieve mensen om heen hebben die mij gewoon accepteren zoals ik ben en er altijd voor me zijn , bedankt!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.