Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13dec/130

Het is vrijdag de 13e

Wij zijn gelukkig niet bijgelovig. Gisteren geen vut om te schrijven. Vandaag gewoon dagelijkse dingen zoals prijsvragen, dieren en spekketjes doen. De eerste prijs van de adventskalenders op internet heb ik nu gewonnen  en leuk een baby woonpakket en die gaat uiteraard rechtstreeks naar Inge en Gerben.558971_670868592947916_888454944_n
In de middag kwam het spannende pakket binnen voor de aquaria  led lampen en de guppenbak is al klaar en erg mooi licht. Het wordt  van donker mooi licht en weer donker, ik ga dit nog mooi filmen en dan op youtube zetten dus even geduld. Nu de bakken nog opknappen met  nieuwe planten of snoeien maar dat komt wel goed. Ik rommel nog wat in huis en we eten heerlijk verse groente kippensoep en kijken uiteraard in de avond lekker tv, the voiche of Holland. Ik heb wat zitten breien en ben erg moe. Herstel van operatie gaat eigenlijk wel goed, wonden genezen alleen die bij de navel is te bewegelijk en heeft meer tijd nodig, pijn gaat maar wel irritant en ik zit daarnaast gewoon zoals eigenlijk altijd in December niet 100% in mijn vel. Donkere dagen, emotionele dagen en noem maar op en alles bij elkaar is alles vermoeiend. Maar goed we overleven dit ook wel weer………..nu eerst slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.