Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11dec/130

Geer & Goor suc6 met domme handeling = smet op perfecte avond

11-12-13  Leuke datum toch?
Vanmorgen beetje langer blijven liggen. Daarna huisje, dieren gedaan en toen over naar forum en prijsvragen gedaan. Lunch gemaakt en toen kwam Jop, hij kreeg zijn kerstpakket van ons en was er zoals altijd erg blij mee. Infuus ging prima samen de film Ted gekeken.  Gegeten en na het eten was infuus klaar en kwam de pakket dienst en die bracht mijn opberg boxen dus meteen mijn wol uitgezocht. Nog wat gerommeld en tv gekeken en uiteraard ook het ouderenfonds gesteund  naar aanleiding van Geer & Goor hun avond. Ik baal wel van Gordon hij kan zo lief en leuk zijn maar is vaak te adem en verkeerde humor en nu  dit weer……hij gaf het privé nummer van Connie van Breukhoven en ik vind dit echt een smet op de avond. Ik hoorde hem het opnoemen en dacht nog grappig is anders maar zal wel vals zijn maar nee hoor Gordon gaat alle grenzen te boven en schendt de privacy van haar en dan doet zij het ook met zijn nummer en is de cirkel rond, beide zijn niet slim bezig. Dit hele domme geintje loopt volledig uit de hand en legt een smet op de juist zo goede actie van Gordon en Gerard, het is en blijft jammer maar goed inmiddels hoeft Gordon dus niet meer te klagen dat de media en mensen zeiken want met dit soort acties vraagje er gewoon om. N de uitslag die erg mooi is 3,5 ton zeg maar en  ruim 6000 vrijwi8lliers ga ik nu lekker douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.