Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10dec/130

Extra zonnepanelen op het dak

Vanmorgen redelijk op tijd op, Johannes werkt thuis. De gewone dingen doen zoveel mogelijk, dieren, prijsvragen, spelletje. Ik regel dat men het bed komt ophalen van de week, want ik wil hem uit mijn woonkamer hebben en ik slaap al weer in eigen bed. De wonden zijn allemaal zo goed als weg, klein korstje na en alleen die bij mijn navel lekt wat en duurt langer. Dat is logisch meest bewegelijke deel en grootste wond, maar ook die is nu dicht met korst en zal verdwijnen of veranderen in litteken. In de ochtend komen de mensen van Eneco die namens zonzoektdak nog 6 extra zonnepanelen komen plaatsen. We hadden er op het dak van garage al 8 liggen en u op de verhoging boven de keuken nog eens 6.
We zijn er erg blij mee en in de garage hangen nu twee omvormers een mooie rode en een knal gele. Op de foto de 6 nieuwe en de 8 die er al waren liggen op verlaging ervoor dus kom maar op met de zon, die vandaag lekker veel scheen en de hele week aanwezig zou zijn en dan op naar de lente en zomer.
foto
Zonnepanelen
In de middag was dat klaar en de post bracht een doos met wol, erg mooi en ik heb nu 3 bewaardozen van 70 liter besteld zodat ik de wol netjes kan opruimen en toch kan zien. Donderdag komen ze en kan ik alles netjes uitzoeken en opruimen. Ondertussen opnieuw aan de sjaal voor Elisabeth begonnen en nu gaat het weer goed, zal volgende week af zijn denk ik. Toen spullen gekocht voor de aquaria dat zijn de laatste  bakken die vergaan op led verlichting end at vinden we spannend lang voor gespaard en nu is het zover. Het is kostbaar, maar beter en ook veel mooier licht en ik kan niet wachten tot het binnen is en werkt. Dan zal ik mooi filmpje ervan maken. Nog wat tv gekeken en u ga ik douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.