Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9dec/130

Windows 8 is echt een drama op mijn pc.

Na een heerlijk weekend kwam ik pas laat uit bed. Dieren gedaan, wat opgeruimd en toen pc en die heeft kuren. Ik heb zo de balen van Microsoft  Windows 8. Ik heb in januari dit jaar die nieuwe versie gekocht al bij installatie heftige problemen en de helpdesk erbij betrokken, toegang gegeven tot mijn pc maar wat we ook deden de gekochte licentie deed het niet en na een ruime 2 weken werkte de boel eindelijk. Toen crashte de zooi weer en weer opnieuw dat was drie maanden erna en toen weer problemen dus weer eens opnieuw gedaan. Nu is de update naar Windows 8.1 er dus dacht zet hem er maar op en verdorrie alles naar de piep, wil niet instaleren en nu is mijn opstart partitie naar de piep. Ik heb een super snelle pc met veel geheugen en een  SSD schijf maar draaien ho maar en ik baal er enorm van dus  alles vandaag eraf en opnieuw maar nee hoor is niet goed genoeg windows kan zelf de schade niet herstellen. Nu moet ik mijn oude HD erin stoppen zodat ik daarmee kan opstarten en dan de opstart partitie op de SSD schijf kan wissen en dan weer alles opnieuw instaleren, wordt weer hele klus van het weekend, maar goed voor nu heb ik dus enkel kale Windows 8 en baal ik echt als een stekker van die Microsoft software, maar goed we lossen het wel weer op hoop ik. In de avond kwam er nog een tegenslag ik heb een fout gemaakt in de sjaal en zag dat te laat dus 1,5 meter kan ik uit gaan halen en opnieuw doen, want als ik iets maak moet het wel mooi zijn dus helaas Elisabeth je zal een week lager moeten wachten, maar het komt goed. Verder niet veel nieuws gedaan merendeel bezig geweest met pc en wachten op dingen die hij deed.  Wel lekker bloemkool gegeten en nog wat tv gekeken en nu duik ik gefrustreerd onder de douche en bed in. 0

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.