Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8dec/130

Feest weekend

Vrijdag 6 December
Vandaag dagje thuis aan het werk, voorbereiden op het weekend. Huisje doen, dieren doen en de boodschappen komen, taart wordt bezorgd en zoals in het vorige bericht is te lezen ging dat allemaal goed maar niet zonder veel piekerwerk. In de avond hebben we Lianno opgehaald en toen snel naar huis samen nog erg laat gegeten, maar dat moet een keer kunnen. Uiteraard gekeken naar the voiche of Holland. Ik heb weer lekker zitten breien en dan is het bedtijd op naar de dag van veel bezoek.

Zaterdag 7 december
Vanmorgen op tijd op en voor het eerst weer in eigen bed geslapen, heerlijk. Ontbijt en wat rommelen en dieren verzorgen. Dan komt het bezoek eerst Twil, Miek, moeders, Moeke 2, pietje, Ina, Inge, Gerben, Nienke, Ilja en Michel en het is erg gezellig. Iedereen helpt mee door zichzelf te voorzien van drinken en we kletsen  en hebben lol. De jongens vermaken zich prima met spelen. We eten uiteraard  besteld eten patat en iedereen kiest zijn eigen snack. Het wordt een gezellig dag en Johannes krijgt lekkere flessen drank, cadeau bonnen, bloemen en is dus heerlijk verwend. In de loop van de avond gaat iedereen weer weg en blijven we met Nienke, Michel en Ilja achter die blijven gezellig slapen. Jongens naar bed en wij maken het nog even laat en gezellig.

Zondag 8 december 
Klokslag half 10 eruit en de jongens aankleden, ontbijten en spelen. wij starten rustig de dag en dan kijken we in de middag de film de nieuwe wildernis, mooie film. Ik brei lekker door en heb nu meer dan een meter.  Dan maak ik spaghetti en eten we met zijn allen en is de dag eigenlijk zo weer om. Johannes en Lianno brengen de anderen naar station en pikken dan mij op om door te rijden naar Hoenderloo.  Daar wordt even gepraat en dan naar huis, moe en voldaan thuis aan de koffie. Het was een heerlijk weekend. Druk en vermoeiend maar o zo gezellig en iedereen weer bedankt voor alles.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.