Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/130

Rustig aan en goed herstel

Zo weinig op mijn log gedaan, maar ik doe ook erg weinig. Ik herstel goed de wonden genezen en de pijn is onder controle. Johannes was maandag (2 dec) en Dinsdag (3 dec) vrij. We hebben die dagen lekker niets bijzonders gedaan, samen spelletje doen, tv kijken, relaxen, slapen, kletsen en  dus prima dagen. Langzaam pak ik zaken op zoals klein beetje opruimen, beetje stofzuigen en ik brei er weer vrolijk op los.

Woensdag 4 december  stonden we gewoon op tijd op, Johannes moet weer werken maar werkt deze week wel thuis. Ik rommel een beetje en doe wat ik kan. Ik verzorg deel dieren en ben echt blij thuis te zijn, hier herstel je sneller dan in IC ziekenhuis. In de middag komen Elisabeth en Camiel. Altijd heel gezellig en leuk en dit keer hebben ze ook eten gemaakt en meegenomen en dat was  quiche met spinazie, tomaat , ei en bladerdeeg met erbij heerlijke verse sla. Kijk en vanwege privacy heb ik de foto verkleind.

Knipsel

Elisabeth wilde graag nog een col dus nam mooie wol mee en direct begonnen aan haar col, wordt mooi en zal snel af zijn, want winter is in aantocht. Verder heb ik Elisabeth het spel Hay Day laten zien en nu8 is zij ook druk aan het spelen, cool. Eind van de avond kreeg ik krampen en pijn en daar was ik meteen van slag van, maar eigen schuld was de pijn medicatie bij het eten vergeten dus ingenomen en binnen uur was alles weer ok, dat was wel even goed schrikken. Na deze super leuke dag gaan we nu slapen en morgen komt er weer storm en code oranje we gaan het beleven. Slaap lekker allemaal!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.