Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1dec/130

De dag na thuiskomst

Gisteren thuisgekomen en de eerste nacht heerlijk geslapen in een stuk door tot 7 uur, toen eruit wc en medicijnen en terug bed in. Ik lig in de woonkamer en Johannes is lief op de bank komen liggen, die slaapt namelijk erg lekker. Wanneer we dan weer wakker worden is het half 2. Blijkbaar erg veel slaap nodig en nu gehad. Rustig middag met wat spelen van spelletjes, lekker mijn soap gekeken van de afgelopen week en zitten breien, sjaal af en het voelt heel goed thuis te zijn. In de avond bestellen we chinees, heerlijk en alles gaat goed, ik heb minder pijn, wel moe en de wonden genezen goed. De nieuwe beademing is prima en bevalt ook goed. In de avond meer tv gekeken en zitten kletsen en  dan is het weer bedtijd, prima dag vandaag!

naamloos

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.