Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/130

Maandag rustdag

Vanmorgen stond ik rond 9 uur op en begon rustig de dag en besloot lekker  in mijn pyjama te blijven lopen. Dieren verzorgd, spelletje gespeeld, mails gedaan, wat administratie weggewerkt, prijsvragen  en forum bijgewerkt. Tante Cocky belde en gezellig zitten kletsen voer echt van alles en toen lunch gemaakt en samen met Johannes gegeten want die werkte thuis. Was gedraaid en  vroeg gaan douchen ha dik zin in. Eten gemaakt en lekker witlof met kerriesausje en  braadworst.  Na het eten koffer gepakt want over 3 nachtjes is het zover dan haalt men de galblaas eruit ne ben ik als het goed is verlost van de pijn aanvallen. Werd nog wel gebeld door bedrijf die de toediening doet van infuus en geen idee hoe of nu maar ikz ie wel of infuus nu wel of niet doorgaat in UMC maar ik ga er maar vanuit dat nu alles echt geregeld is en de verantwoording is verdeeld en ik gewoon klaar ben voor opname en infuus en operatie. CAK stuurde rekening en na 3 weken heeft de gemeente en CAK nog niet bedrag aangepast dus betaal ik nu weer veel te veel maar goed dat komt wel terug de volgende termijn, daar ga ik maar van uit.  Goed half 10 nu en ik ga mijn bed opzoeken want morgen is lange zware dag, testen in Rotterdam.

sleeping-time

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.