Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24nov/130

Weekend log

Vrijdag 22 November
Vroeg op en Johannes werkt thuis. Sjoerd komt en is hierna paar weken vrij, moet ik zonder hem, maar he tis hem gegund. Verder een gewone dag waarop ik dieren verzorg, de cavia’s nu mis, prijsvragen doe, forum bijwerk, spelletje speel en me dus gewoon vermaak. UMC belt en na wat heen en weer gebel alles op rij en nu wordt ik woensdag opgenomen, heb in UMC infuus en donderdag 8 uur operatie en dan hopelijk  snel weer thuis. Ook doen ze dus meteen nieuw beademingsapparaat  instellen en dan ben ik dit jaar wel klaar. Na de opname in februari en verpleeghuis er achteraan vind ik het nu wel weer mooi.  De AH komt boodschappen brengen en  eind van de middag eten we alvast en dan gaan even snel Lianno halen. Onderweg even post posten, oud plastic wegbrengen en tanken. Lianno heeft zin in weekend en we gaan naar Lelystad. We gaan niet naar huis maar naar de koopavond en wat een ramp zeg  helft winkels is dicht, vloer is  hoog laag en schots en scheef, het is schemerig en ik voel me onprettig en absoluut sfeerloos centrum in donker bah we gaan de Action in en Marskramer en zodra we geslaagd zijn nog even wat halen bij AH en naar huis. Mensen  koopavond zou gezellig moeten zijn maar dit is uitgestorven en ik vond het echt niet fijn en ik doe dit dus niet weer, bijna geen mens op straat en wat er is doet moeilijk en is alleen met zichzelf bezig en op de parkeerplaats mijn hemel het scheurt rakelings langs je en daar zit je dan in rolstoel, het parkeert midden op de weg om even iemand uit te laten stappen het is werkelijk een chaos op dat parkeer terrein. Goed snel naar huis en gezellig de Voice of Holland gekeken met lekker hapje en drankje en dat was erg fijn en ondertussen lekker gebreid.  Lianno naar bed en wij nog even wat drinken en dan ook slapen.

Zaterdag 23 November
Vanmorgen om half 10 opgestaan, Lianno lag lekker met zijn tablet te spelen. Samen wat eten en dan beginnen we met de surprise die Lianno moet maken voor een ander kind uit zijn groep. Eerst hebben we het cadeau gehaald gisteren en nu bedenken we samen wat hij kan maken en hoe dat moet. Het is leuk we zijn heel de ochtend er mee bezig en het is gezellig en heel mooi resultaat. Samen op de computer met een gedichtgenerator een gedicht gemaakt en alles klaar en erg mooi. Hij heeft van oude plastic bus  een Lego Ninjago pop nagemaakt  De eerste foto was voorbeeld en de tweede het resultaat.

20131123_123253  20131123_132534
Daarna samen de dieren gedaan en Johannes en Lianno hebben het hok van de Vlaamse Reus schoon en winterklaar gemaakt, dus veel vers stro erbij. Lunchen en dan eider voor zich even spelen. IK kook lekker spruitjes heerlijk en we eten bij de tv en kijken naar Hollands got talent. Weer met lekkere hapjes en een drankje en Lianno gaat wel op tijd naar bed. Wij kletsen nog wat maar ik voel me niet echt ok dus besluit naar bed te gaan.

Zondag 24 November
Ik wordt wakker om half 9 en ga er zachtjes uit en Johannes slaapt nog lekker en Lianno zit netjes op de rand van zijn bed te wachten tot het 9 uur is want dan mag hij zijn tablet gebruiken, erg netjes en hij heeft niet door dat ik op ben. Het is erg stil en  ik zit alleen in de woonkamer en geniet van mijn koffie en sigaret en de stilte. Om 11 uur maak ik koffie voor Johannes en zeg Lianno dat het tijd is om aan te kleden. Lianno kleed zich aan en we eten samen en dan vraagt hij of hij in bad mag en dat mag en dan is hij weer 2 uur zoet in de badkamer en Johannes en ik drinken lekker koffie.In de middag komt moeder slangs en kletsen we wat, drinken koffie en het is gezellig. Moeders gaat weer en we wensen haar veel plezier komende week en wij zetten een film op The Fast and the Furieus….wat een film zeg maar Lianno geniet en dat is goed. Ik brei ondertussen lekker door en heb nu 2 werkjes tegelijk en wissel dat af.  Dan maak ik lekker chicken tonight en eten we en dan na het eten moet Lianno weer terug en rijden we naar Hoenderloo, Lianno is zichtbaar moe en valt onderweg in slaap, lief gezicht. Op de groep even kletsen en dan naar huis. Thuis even lekker genieten van de koffie n dan straks douchen en naar bed. Het was een erg gezellig weekend en nu komt er een hele drukke week met ziekenhuis aan en dus is de kans erg groot dat er minder op dit log komt maar dat begrijpen jullie wel.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.