Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21nov/130

Donderdag en het was ernstig koud!

Goed redelijk op tijd op, rommelen in huis. Cavia’s missen als ik iets uit koelkast pak doe ik dat heel zachtjes om ze niet te laten schreeuwen maar ze zijn er niet het is en blijft stil. De degu staat nu op hun plek en die kregen weer eens iedereen rol keukenrol, die versnipperen ze en daarvan maken ze warm hol.  Kuifje en Smockey hoorden de degu ritselen en  geluidjes maken en gingen kijken en Kuifje klom zelfs tegen de kooi op en daarvan was de degu niet gediend en er ontstond een gesprek zacht mauwende Kuifje en  mopperende degu was zo grappig had het eigenlijk moeten filmen maar ik heb enkel een leuke foto gemaakt. Voorin naast poot Kuifje zit de Degu, Stompie!
 1467289_660416713993104_721319788_n
UMC belde ik ben dus om 8 uur aan de beurt op OK of ik dus om 6.45/7.00 uur wilde melden euh ja hoor  taxi gebeld en dat houdt in 5.30 uur taxi en dus 4.30 uur op mijn hemel das nachtwerk maar ok slapen kan ik daarna heel de dag dus  komt wel goed.
Verder dieren verzorgd, opgeruimd, veel gebreid en uitgezocht hoe ik datgeen voor Twil kan doen en nu er nog aan beginnen. We aten zuurkool. lekker. na het eten zijn we naar Palazzo gegaan om naar nieuwe zithoek te kijken, maar die ik wilde zien en proberen komt pas half januari 2014. Goed daarna even wat winkels in en uitgelopen en dat was veel loopwerk, ik was met rollator en koud dat het was brrrrrr, maar goed ik moest me flink inspannen  met lopen dus viel mee als ik in rolstoel was gegaan  zat ik echt te klappertanden vrees ik. De Blur-Ray van de wildernis besteld en nu wachten tot die komt. Naar huis wat tv en  lekker spleen met Hay Day  nu kan Johannes het ook, die helpt me nu  af en toe leuk jo  en nu snel douchen en bed in, er komt natte sneeuw en ik ril al heel de avond brrrrr.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.