Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/131

Afscheid van Jip en Janneke

Vanmorgen vroeg op en rustig aan  douchen, aankleden en  dan wat koffie en is de tijd zo om, zeker als je Hay Day speelt. Dan samen auto krabben en brengt Johannes me naar mijn afspraak met Jeugdzorg. Het is erg koud buiten brrr, onderweg komen we moeders tegen en dan een goed gesprek. Na het gesprek haalt Johannes me weer op en bel ik even met Moeders. Kort bellen want het is al bijan weer 12 uur en dan staat Gra voor de deur, ze had sms gestuurd maar die kwam pas veel alter binnen en maakt ook niet uit. Gra heeft een cavia opvang en heeft onze cavia’s opgehaald, ze kreeg houtvezel, en kooi mee dus samen de boel uit elkaar gehaald en alles in haar auto geladen. Jip en Janneke krijgen een heel goed ander huis war men meer tijd heeft voor ze en ze beter ka verzorgen dan ik dat nu kan Als ze weg zijn  is het leeg en stil…opeens kan je gewoon naar de keuken zonder hoop oink geluiden. heel raar, maar een goed besluit. Goed  dag Jip en Janneke het ga jullie goed in het cavia dorp.

Cavia's Cavia's Cavia's
Ondertussen dat Gra en haar dochters alles in de auto laden belde iemand van CTB en er is overleg geweest  met UMC en de operatie  staat gepland op 28 November en dan ga ik de dag erna naar CTB afdeling om te herstellen en doen ze dus wel meteen het nieuwe beademingsapparaat instellen en dat  maakt me super blij. Nu hoef ik niet nog een keer in januari terug en  de ontslagdatum si dus uiterlijk maandag 2 december of eerder als de uitslagen goed zijn en apparaat god werkt voor mij.  Daarna belde Twil gezellig, even lekker zitten kletsen. Tussen alles door even spelen, prijsvragen invullen en de post bracht een stapel boeken die ik heb gewonnen Dan Brown-Inferno en Tolkien –In de ban van de ring deel 1,2 en 3 en dan heb ik nog S. King- Gevangen dus ruim 3000 pagina's te lezen, maar komt goed. Het is nu al laat ik plaats de Degu Stompie op de plek waar de cavia’s hebben gestaan en  dan moet ik eten maken, dat bestel ik dus maar ben erg moe. In de avond eigenlijk niets, beetje tv, beetje na kletsen en spelletje doen. Elisabeth heeft gevraagd of ik nog zo’n col voor haar wil breien in andere kleur en dat gaan we dus doen, ook liet ze me weten nog een algeneter voor ons aquarium te hebben dus  die komt binnenkort wel een keer. Ook voor Twil ga ik iets breien en kijken of dat lukt, kortom ik kan weer aan de slag en dat vind ik juist leuk. Nu douchen en bed in……

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoii Monique

    ik heb geen cavia opvang hoor maar mijn vriendin wel Stichting Cavia is dat in Bakkeveen daar ben ik vrijwilliger ook ben ik vrijwilliger en penningmeester bij Stichting La Gula Lupis
    met Jip en Janneke gaat het prima ze hebben al kennis gemaakt met Nutsy ook zij gaat binnenkort naar bakkeveen heb ze niet gehoort vanacht dus neem ik aan dat ze lekker hebben liggen slapen

    groetjes Gra


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.