Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/130

Hay Day spelen en tweede blog online voor Leefbaar Lelystad

Vanmorgen op tijd op, Sjoerd komt en dat is altijd gezellig en schoon huis. Sjoerd is erg blij met zijn opgeruimde laptop en we krijgen een doos rumbonen als dank, erg lekker niet nodig maar we gaan er van genieten. Johannes werkt thuis. Het is een apart dagje ik speel Hay Day en Kimigirlz ook en samen ruilen we spullen en chatten we elkaar hulp toe via FB, we zijn glad gek maar het is o zo leuk. Ik kom daardoor wel twee levels hoger en ik help haar ook. De tijd vliegt dan wel voorbij. Maar goed moet een keer kunnen en ondertussen doe ik de dieren en de nodige andere zaken.  Leefbaar Lelystad publiceert mijn tweede blog, dit gaat over verkiezingen en ben erg benieuwd naar de reacties. Klik HIER om het zelf te lezen. De mentor van Lianno belt en dat is goed gesprek, Lianno belde gisteren zelf nog en ook dat was gezellig en het gaat goed met hem. We eten lekker ik maak iets uit doosje en  dat heet Go-Tan Ajam pedis mix en is erg lekker, samen met roerbak rijst en we hebben er van genoten.

gtin8710605088069_2d1 (200x200_JPG)

Dat merk gaan we vaker proberen en het is ook makkelijk en erg lekker zo blijkt.  Na eten nog wat tv kijken, douchen en nu ga ik slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.