Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17nov/130

Einde van het weekend

Wat gaan de dagen toch snel momenteel. Zaterdag rustig dagje maar wel veel gedaan maar veel kleine dingen. Naast de dieren, prijsvragen en spelletjes  ook lekker uitgeslapen. Johannes is de laptop van Sjoerd aan het optimaliseren en dat  lukt hem goed. Ik maak met hulp van Johannes het log over stemmen af en stuur het in naar de fractie, als het goed is gekeurd komt het ergens volgende week online. Ik heb het boek binnen van Gevangen (Under the Dome) zo dat is een beste pil en ben er snel aan begonnen, maar liefst 1000 pagina’s. Maar hoe dan ook weet ik nu wel hoe het gaat aflopen voor de serie begint. Ik ben gek op spelletjes maar dat nieuwe spel dat ik via Moeke 2 heb ontdekt op Ipad is echt verslaven en zo leuk…ik blijf het maar doen. Ook nog wat gebreid en morgen gaat er een doos met mutsen en sjaals naar Nationaal Ouderenfonds.  De weerman heeft het over natte sneeuw vanaf woensdag bah bah, maar goed ik hoef niet veel weg gelukkig en straks lig ik in lekker warm ziekenhuis bed op de IC. Gisteren ha dik geen zin om te loggen, dat was de sterfdag van mijn schoonmoeder en na 9 jaar heb ik daar nog last van de nachten ervoor dromen en onrustig zijn en de dag zelf voel ik me gewoon raar en herleef ik die momenten nog steeds, ik vind het geloof ik niet erg en had gehoopt dat ze er nog was dan had ze nog hele mooie dingen meegemaakt met oa haar kleinkinderen. Goed is dus niet zo en het was goed zoals het is gegaan of gebeurt. Zo nu is het weekend om en ga ik lekker douchen en bedje in.

1236272_385969898200873_948394270_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.