Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15nov/130

Operatie gepland!

Vanmorgen op tijd op Sjoerd kwam en das eigenlijk altijd gezellig en daarna heerlijk schoon huisje. Herris en Ria kwamen al vroeg hun pc weer ophalen en we kregen hele mooie bos bloemen als dank, was niet nodig maar erg blij mee! Ik ben de dieren gaan doen. Daarna begonnen met de laptop van Sjoerd en daar ben ik heel de dag tussendoor mee bezig. Cavia ‘s moesten schone kooi zware klus maar wel noodzakelijk  nog even en dan zin ze weg zal ze wel missen, maar het is een goed besluit. Dan mail checken en jippie 2 win mails bij de KRO win ik de dvd boxen van Penoza seizoen 1,2 en 3, dus helemaal compleet. Erg blij mee hoor er veel over nu kan ik alles gaan kijken.  Bij de postcodeloterij heb ik mooi boekenpakket gewonnen deel 1,2 en 3 van in de ban van de ring en de nieuwste van Dan Borwn Inferno, kortom we kunnen elzen straks. Zelf bestelde ik Under de Dome maar wel in NL dus dan heet het gevangen en das een dikke pil 1000 pagina's. Ik speel ondertussen ook mijn spelletjes op FB en ipad. UMC belt en jawel daar is mijn opname datum en operatie datum, ik wordt dus opgenomen en dezelfde dag geopereerd en dan naar Intensive Care. Als de kijkoperatie lukt kan ik met 1 a 2 nachten naar huis als dat niet lukt dan 7-10 dagen weg. En wat een planning gelukkig hoef ik de testdag Rotterdam niet af te melden en als alles goed is ook geen infuus te verplaatsen en nu gaan we dus aftellen tot de dag die we wisten dat ging komen. Op het nippertje in dit jaar en hopelijk volgend jaar herstellend in en zonder galsteen aanvallen, klinkt toch goed.  Verder nog een muts gebreid en nu staat de doos vol gebreide spullen klaar om naar postkantoor te brengen en  op reis te gaan naar Nationaal Ouderenfonds.  In de avond lekker naar TVOH gekeken en Johannes heeft even de laptop van Sjoerd  sneller gemaakt en netjes. Nu is de dag om en lekker weekend begint rustig en lekker uitslapen en niets bijzonders gepland.

dvd-box 1001004010209882

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.