Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14nov/130

Kwekken aan de telefoon

Vanmorgen om half 9 op lekker relaxed aan begonnen. Spelletje gedaan op FB en Ipad. Prijsvragen gedaan en dieren verzorgd. Toen begonnen met de mutsen breien voor Ouderenfonds en  over de middag en avond heb ik er uiteindelijk al 4 gemaakt. Morgen nog even een paar erbij breien en dan zaterdag doos vol opsturen. Sjoerd belde of ik naar een laptop wil kijken en dat wil ik wel. Herris zijn pc  heb ik met Johannes samen opgelapt vanavond en opgeruimd en draait weer als een speer. In de avond met Nienke uren aan de telefoon gehangen erg gezellig samen met Johannes, tja wij hebben systeem dat we met 2 personen tegelijk een telefoon hebben en kunnen kletsen erg leuk.  Verder de knoop door gehakt de cavia’s doen we weg. Ik heb er diverse redenen voor maar ik heb nu een goed adres waar ze met kooi en al heen gaan en  goed verzorgd oud kunnen worden. Verder niets bijzonders vandaag gewoon dag als elke andere op de muts brei actie na maar dit was  wel lekker ontspannen breien, breien is heerlijk! Nu douchen en bed in. Hioer een foto die ik zelf nam toen ik een van de 4 mutsen op had die ik dus vandaag heb gebreid.

1425559_656204811080961_920417250_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.