Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13nov/130

Vroeg afspraak en infuus

Vanmorgen ging de wekker en als ik vroeg op moet zet ik altijd de huistelefoon uit de slaapkamer en shit ik was vergeten wintertijd eraf te halen dus ging de wekker niet om 6.15 uur maar al om 5.15 uur. Dus heel vroeg eruit. Koffie, spelletje doen en dan is het al bijna half 8. Auto is  vol ijs dus krabben en mijn deur wil bijna niet open, maar gelukkig lukt het  en dan halen we moeders op en brengt Johannes ons bij de afspraak. Het was er fris binnen brrrrr maar ok alles ging prima en Johannes haalde ons erna op en we brachten moeders thuis en toen snel naar huis echte koffie en warmte. Afspraak gemaakt voor de winterbanden. Nog wat gerommeld op pc, post gedaan en lunch gemaakt. Jop kwam en infuus begon, hij had maar keus uit een hand om te prikken de ander zit nog een grote brandwond.  Links krijg ik eigenlijk altijd blaren tijdens infuus is een allergische reactie, maar die trekken ook wel weer snel weg na het infuus. We eten dit keer geen chinees, mar een loempia met patat en sla erg lekker. Na infuus gaat Jop naar huis en koopt tegen kostprijs een luxe sjaal die ik gebreid heb end at vind ik erg leuk. Nu kan ik daarvan weer nieuwe wol kopen en nieuwe sjaal maken, ondertussen brei ik nu weer van mijn wol gratis voor Ouderenfonds zodat zij ze kunnen verkopen en daarmee de eenzame ouderen kunnen helpen.  Ik koop bij bol.com het boek Under the Dome ik heb geen zin om te wachten tot volgend jaar ik ga het boek nu wel lezen. Giosteren lag ik al om 21.15 uur in bed en ik ga nu ook rond die tijd weer, ben erg moe en was een lange dag.

 

Knipsel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.