Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12nov/130

Dinsdag kort en zo om

Vroeg op omdat Sjoerd kwam, Johannes werkte thuis. Wat klusjes gedaan in huis, dieren verzorgd. Prijsvragen gedaan, forum bijgewerkt, spelletje op FB en Ipad gedaan. Dat spel Hay Day het is zo verslavend en leuk. De kippen geven je eieren dus ze staan bol na het ei liggen ze plat poten omhoog....eten geven en de rennen weer het is niet te beschrijven maar echt grappig. Koeien gaan dik met volle uier zitten als je hun melk pakt gaan ze plat liggen tot je ze voert. Varkens geven spek zijn dan dunne stokjes tot je ze voert enzovoort echt super humor en ik lig steeds weer dubbel van het lachen. Verder wat administratie gedaan. Moeders kwam nog even de pc ophalen met Moeke2 en tja Moeke2 speelt ook Hay Day dus daarover gekletst en ook over FV2 wat moeders en Twil spelen en sinds kort ook mijn nichtje. Daarna eten en wat tv. Morgen moet ik heel vroeg op dus ik ga er nu al in.

1470396_655363077831801_1169966652_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.