Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/130

Sint Maarten

Vanmorgen op tijd op en al snel was de oude buurman van de Kustrif hier, gezellig even zitten kletsen. Herris zijn pc is ingestort en wij gaan hem proberen weer aan de praat te krijgen voor hem.  Daarna druk geweest 3 wassen weggewerkt vandaag, vaatwasser gedraaid, gezogen, opgeruimd. Dieren verzorgd. Prijsvragen gedaan, wat spelletjes gespeeld ook op de Ipad  zo die is erg verslavend Hay Day. Dan snel even wat eten en na de lunch komt moeders en  de voogd met haar stagiaire. Goed gesprek gehad en na een kleine 2 uur gingen ze weer weg. Met moeders nog wat zitten na kletsen en toen ging ze naar huis en was de middag om. Wij bestelden even wat eten en  keken in de avond tv. De deurbel o jee Sint Maarten en ik heb niets gehaald, vorig jaar wel toen kwam er niemand, dus bel  niet beantwoord, maar half uur later weer toen wel en snel ene zak snoepjes die ik nog had meegegeven. Volgend jaar toch maar weer wat halen.  Het zijn dus maar weinig kinderen  die we zagen 2 stuks de eerste klonk als 3 a 4 dus volgend jaar toch beter voorbereiden. Lianno belde en gezellig zitten kletsen. Ten verder gegaan met breien en ik was al bijna door de wol heen en oops alles weer uit moeten halen, die sjaal komt dus nooit af geloof ik.  Na Under the Dome gekeken te hebben toch wel verbaasd over het einde  maar seizoen 2 begint op CBS in Amerika  zomer 2014 dus  dat wordt lang wachten, nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

Under_the_dome_logo

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.