Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10nov/130

Gezellig bezoek

Vanmorgen  rond 10 uur opgestaan, samen ontbijt. dieren doen en toen ieder even op de pc een eigen spel doen. Lianno ruimde zijn kamer op en pakte zijn spullen in. Ik maakte hem een stuk kaler en haren zitten we kort en stoer. In de middag keken we kinderen voor kinderen en toen kwamen Moeders met Moeke2 (Loes) gezellig wat gedronken. We hebben een oude pc opgelapt voor een kennis van hun maar die had nog updates  dus was nog even bezig, halen ze later op. Wel had ik tas vol gewonnen spullen voor de kerk, mensen die zo wat extra krijgen met de feestdagen. Moeders had weer lekker veel en vooral mooie wol bij zich, erg blij mee.Moeke2 speelt ene spel op de Ipad en ik nu dus ook erg verslavend en leuk, een boerderij. Zij gingen naar huis en wij maakten eten lekker broodje shoarma en keken naar programma Extreme Home make over erg leuk. Toen weer naar Hoenderloo en terug naar Lelystad. Eenmaal weer thuis even koffie, wat kletsen en nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.