Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9nov/131

Gezellig met Lianno

Vanmorgen om half 10 opgestaan, Johannes bleef even langer liggen. Mijn hand doet zeer,  vannacht gloeide het heel erg dus eruit en koelen onder koud stromend water en vanmorgen weer koelen. Lianno maakte zelf ontbijt en bakte voor Johannes en zichzelf lekker eieren. Erg leuk om te zien hoe goed dat gaat. Daarna de dieren verzorgen met zijn allen, ik heb de was aangezet en alter een andere dus de was is nu weer weggewerkt. Ook even spelletje, prijsvragen en mail. Lianno speelde ook met zijn FB spelletjes. In de middag hebben we filmmiddag gedaan en keken we twee films.  Leuke films vooral Vampire Dog is erg gaaf! Tom & Jerry heeft uiteraard erg hoog T&J gehalte.
1390774_653871781314264_688143833_n 1422619_653871771314265_676510022_n
Ik heb heerlijk zitten beien en nu lukt het dus beter en de zwarte sjaal is af echt mooi geworden, ik krijg het niet goed op de foto. Dan is het tijd om eten te maken en Lianno wilde liever chicken tonight  dan zuurkool en wilde het ook zelf maken, dus Johannes ging hem bijstaan en samen maakte ze heerlijke chicken tonight hawai. Een erg lekker Mona toetje toe en het was super. In de avond speelde Lianno op de tablet en daarna jeugdjournaal en Hollands got talent, allen neit helemaal want opeens zagen we dat MIB III werd uitgezonden op HBO dus die aangezet,  daarna is Lianno gaan douchen en slapen. Wij keken nog wat tv, kletsen nog wat en nu ga ik ook douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Klinkt weer erg gezellig…sterkte met je hand…


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.