Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8nov/130

En weer een week voorbij

Vanmorgen op tijd op Sjoerd kwam en dat is altijd gezellig, Johannes werkt thuis. Al snel komt de AH en ruim ik alles op. Doe de dieren en rommel op pc, druk met prijsvragen  en opruimen forum, spelletje op FB. Ik brei ook nog wat aan de sjaal, he tis lastig patroon maar nu heb ik het geloof ik door. Even telefonisch overleg met maatschappelijk werkster en een nieuwe afspraak gemaakt. Ik lees nog wat van de studie. Dan een lekker warm boordje maken en hoe dom ik soms kan zijn blijkt dan weer bij het uit de oven halen  ga ik te hoog en brand mijn hand, het vel is er compleet af ziet er stom uit, gelukkig doet het niet echt zeer. Goed onder de koude kraan gehouden, vel wat los was weggehaald en zalf erop en hopen dat het snel geneest. Volgende keer toch extra lopen en de broodtang gebruiken. Daarna lekker genoten van het broodje. De middag gaat snel om en dan gaan we Lianno halen in Hoenderloo, onderweg even plastic wegbrengen naar speciale container. Het is donker en nat buiten maar de we zijn er gewoon na een uur, Lianno si vrolijk en klaar en gaat mee op weg naar Lelystad. Onderweg harde regen en veel spoorvorming dus snelheid aanpassen. Thuis maken we wat drinken en een lekkere snack saté en dan kijken we samen TVOH. Ik begin met een andere nieuwe sjaal,  de eerste moet ik erg  opletten end at lukt niet echt als je  druk bent met Lianno  dus nu een knopgaten sjaal, tja geen idee hoe ze dit noemen maar zo lijkt het. Ook deze gaat een keer fout de naald glijdt weg en dus opnieuw, maar het is wel erg leuk resultaat en hij is knaloranje. Morgen weer verder breien.  Lianno gaat dan douchen en naar bed, wij kletsen nog wat, luisteren naar tv en ik ga zo douchen en bed in.
img466594959

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.