Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7nov/130

donderdag is ook weer voorbij

Vanmorgen op tijd op, Johannes naar Amsterdam. Ik doe de dagelijkse dingen dieren, prijsvragen, spelletje. De post komt en een grote envelop en daar zit in een vacuüm gezogen zak in met 9 bollen wol, super slim van het bedrijf zo kost het veel minder om te versturen, goed ik kan dus weer verder breien. De sjaal heb ik weer eens uitgehaald was niet tevreden en weer opnieuw. Ook huiswerk terug gekregen van les 8 weer een 6, les 9 gemaakt  volgende week stuur ik die weer in. Is nu pittig hoofdstuk…..maar komt wel goed denk ik. Ook een nieuw artikel in de maak voor de Leefbaar Lelystad  site.  Ondertussen opgeruimd en vaatwasser in geruimd, gedraaid en uitgeruimd. Al weken zijn de cavia’s onrustig en ik wordt gek van ze werkelijk waar als ik mijn stoel maar beweeg krijg ik een concert pffff. Gezellig met Nienke gebeld. De dag vliegt zo om en dan eten maken we eten lekker verse pompoen soep van Sjoerd en Dien, heerlijk  en later nog een bak Unox erwtensoep echt winters eten. Boodschappen gedaan online en die komen morgen. Lianno komt ook morgen en maatschappelijk werk heb ik even afgezegd, maak wel weer nieuwe afspraak maar morgen even niet.  In de avond tv gekeken en dan is de dag om. CAK heeft inmiddels de eerste terug betaling gedaan na de eerste aanpassing, nu komt er nog eentje en dan is het hoofdstuk WMO soap echt afgesloten. Nu douchen en lekker slapen.

loesje

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.