Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/131

Eindelijk echt een einde van WMO SOAP!

Vanmorgen kon ik niet uit bed komen en dus zaagde ik niet alleen de week doormidden maar ook de dag. Rustig begonnen met mijn normale dingen dieren, spelletje, prijsvragen en mails. Lunch maken en samen eten want Johannes werkte thuis. Huiswerk les 8 kwam terug jammer een 6 maar was ook pittig hoofdstuk volgende keer weer wat hoger hoop ik.  IK breide wat en maakte witlofsalade, dat deed ik in onderdelen is veel snijwerk namelijk. Toen belde mijn DAS advocaat en die zei:”De vlag kan uit!” We bespraken de mail die hij kreeg van Gemeente en jawel hoor ze gaan akkoord en dan wel onder de noemer onze laatste handreiking, maar dat was mijn laatste handreiking. Niettemin kunnen we nu weer allemaal verder met de orde van de dag en een schone lij. Bedankt Das advocaat, Ombudsman en Leefbaar Lelystad. Nu nog wel even wachten op de laatste herberekening  van CAK en al mijn veel te veel betaalde geld maar …….
Hoera de vlag mag uit! Daarna lekker bij de tv gaan eten en wat series kijken, ondertussen breien en oops er zit iets fout dus  de sjaal helemaal uitgehaald en opnieuw begonnen. Ik had al meer dan 50cm, maar het moet wel perfect zijn en dus gewoon opnieuw en dat was hele klus met dat siergaren en  omdat je recht en ave recht steken breid draait alles dus was blij dat ik alles weer op een bol had. Toen werd er gebeld aan de deur ongelofelijk glasvezel……nee bedankt ik heb UPC das snel genoeg en daarbij sluit ik niet een contract af  met iets wat er nog moet komen en ik wordt er beetje moe van elke dag liggen er kaarten, folders, brieven over glasvezel in de bus. Als 30% van de wijk (het gebeid hier) een contract af heeft gesloten komt het er ook daadwerkelijk en vanaf dat moment  stromen de aanbiedingen overvloedig binnen. Nog even wat op de pc gerommeld en dan ga ik zo lekker douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. hoera !!!! dat is mooi, eindelijk . . . . nu de laatste eindjes goed afgewerkt krijgen. succes. en eh . . gefeliciteerd!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.