Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5nov/130

Druk dagje thuis

Vanmorgen vroeg op en helaas dus geen nachtmeting, want het apparaat ging niet aan.  Al snel vertrok Johannes naar Amsterdam. Sjoerd kwam en gezellig aan de koffie en huisje uiteraard schoon. Ik kreeg ondertussen een huisbezoek van de verpleegkundige CTB (Centrum Thuis Beademing) en overlegde hoe alles ging en de uitslagen van onderzoeken die al gedaan waren en die zijn goed! Gewicht is 6 kilo minder en daar ben ik trots op! Longen iets verbeterd en nee ik rook nog steeds dus ook heel blij mee. Dan krijgen we uiteraard weer de discussie dat ik te weinig spullen bestel zoals slangen en maskers, maar ik vervang ze niet op tijd maar wanneer het nodig is, die spullen zijn heel duur en ik wil dus zuinig zijn, na ons gesprek vandaag is afgesproken dat ze me laten gaan en ik dus niet onnodig maskers of slangen ga vervangen, ik houdt ze goed schoon en netjes dus geen enkel probleem en mijn uitslagen zijn goed dus ook geen medische reden. Dan krijgt ik te horen dat mijn apparaat niet meer wordt geproduceerd en uit de handel is en ik dus in januari een andere krijg en daarvoor wordt ik opgenomen om weer ingesteld te worden en  in ieder geval paar nachten maar als het moeilijk gaat dan langer. Ik geef wel aan dat ik niet naar Arnhem wil  maar naar Utrecht en dat mag verder hoop ik dat de opname snel klaar is en dat ik goede uitslagen heb tijdens die nachten. Ik wacht nu de oproep af  ergens januari/februari. Dan gaat hij weer weg en bel ik UMC om te zien hoe het met de operatie planning is maar ik ben niet ingepland nu en dat loopt tot 22 november, dus  dan weer bellen om te zien of ik dan ingepland ben. Dus nog even geduld. Ondertussen is Sjoerd ook klaar en gaat weg. Dan komt de meneer van de meting de spullen halen en hij baalt als een stekker het apparaat is  kapot blijkt nu. Hij zegt dan dat hij me opnieuw gaat inplannen en dat wordt  eind december dus ik zeg nou laat maar ik ben in januari bij jullie dus hopelijk  is dat goed genoeg dat wordt overlegd. Dan is het even rustig en komt Johannes thuis verder werken. Ik bel nog even met de Regio taxi over wat dat nou allemaal was en die gaan het uitzoeken en ik heb dan nog 2 keer contact omdat ze terug bellen en het wordt erg vreemd, maar goed morgen hoor ik weer meer.  Dan komt de post en die brengt de nieuwe frituurpan en die gebruik ik dan ook, mooi ding en werkt goed. Nu gaat hij weer lange tijd de kast in denk ik.  Ik heb ook mijn bestelde wol binnen en helemaal blij, die is mooi en ben  direct begonnen met zo’n mooie sjaal……..en zo zou die moeten gaan worden en dit is er een ik heb voor een aantal soorten gekozen.  Heb al aardig stukje gedaan en is heel mooi, als die af is komt er wel foto van mijn eigen werk.
1334561716-IMG_6542 
Ik belde nog even met moeders en had het over een probleem met FB en dat lag denk ik aan haar verbinding en dus zei ik zo even je modem resetten en niet nadenkend en kletsend trekt ze zo de stekker eruit…..plop einde gesprek  we hebben er samen heel hartelijk om gelachen en daarna werkte het weer dat is mooi toch. Dat krijg je als je alles tegelijk doet dan vergeet je dat internet en telefoon zelfde modem is en dat is wel erg komisch. In de avond komt op de site van Leefbaar Lelystad mijn blog, een blog waarin een probleem van Lelystad verwoord en dat gaat over  verkeer in winkelcentrum, klik HIER en kijk maar zelf en laat maar eronder weten wat je ervan vindt. Nog wat tv gekeken en Twil belde gezellig, en Johannes belde gezellig met zijn zus. De pompoenen zijn gaan rotten door de vele regen dus die zijn nu in groen container gegaan, jammer dat het zo snel is, maar ze waren erg mooi en volgend jaar weer. Nu ga ik douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.