Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4nov/130

Dagje met politiek

Vanmorgen op tijd op, eerst de dagelijkse zaken dus dieren, spelletje, mail, prijsvragen en koffie. Dan maak ik me klaar voor vertrek en wacht op de taxi en ondertussen komt er een pakketje en de monteur komt spullen aansluiten voor nachtmeting. Een nachtmeting  is om te zien of alles nog goed gaat met de ademhaling in de nacht. Maar een taxi komt niet als ik bel krijg ik te horen dat ik niet thuis zou zijn geweest, euh hallo ik zit al ruim half uur voor de deur, maar goed  Johannes is thuis en die brengt me dan maar snel weg. Enige grote nadeel is dat ik nu met rollator moet en veel zal moeten lopen en we gaan wel zien hoever we komen. Dan ben ik bij de Pijler en begint de conferentie ABWZ/WMO/Jeugdwet. Eerst spreekt wethouder Meta Jabocs gevolgd door Rob Oudkerk en Adri van Montfort. Daarna neem ik deel aan twee verschillende workshops, de eerste gaat over innovatie in de zorg kent geen grenzen en de tweede gaat over de generalistisch werker.  Veel informatie en daarna een terugkoppeling met iedereen end at zijn 165 mensen!  Nog weven wat napraten en dan haalt Johannes me op. Thuis zitten kletsen, Lianno gebeld en ook met hem gekletst en toen snel wat eten. Ook even snel moeders gebeld en toen op weg naar een bijeenkomst over Jeugdzorg gehouden in de Atolplaza door de VVD. Er waren twee sprekers Brigitte van der Burg tweedenkamer lid VVD en Janneke Sparreboom lijsttrekker VVD Lelystad. Twee toespraken en presentaties en daarna discussie, uiteraard meerdere vragen gesteld, geloof dat ze het niet zo leuk vonden en dus zouden ze na afloop persoonlijk even antwoorden, nou na wat na kletsen met mensen die voor Zeewolde op de kieslijst staan zijn we maar gewoon naar huis gegaan........zonder antwoord. Was wel meer inhoudelijk dan vanmiddag. We waren om 22.15 uur weer thuis en toen was ik ook wel op en deed alles zeer. Maar een zeer leuke en interessante ervaring en veel gehoord en zal echt allemaal even op een rijtje moeten zetten. Daarna direct gaan douchen en bed in want ik had een nachtmeting en chips apparaat gaat niet aan dus  na wat klungelen maar aan de kant gezet en dan zien we wel weer, was te moe. Daarom dit log ook een dagje later.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.