Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3nov/130

Weekend!

Zaterdag 2 november
1000624_631569296882534_448701395_n
Ik werd uit mezelf wakker en liet Johannes lekker liggen, stond op dronk koffie en begon met mijn dingen. Dieren verzorgen, vaatwasser aan, wasmachine aan, spelletje doen, prijsvragen invullen. Ik maakte Johannes wakker met koffie op bed.  Samen  wat gerommeld en de post bracht levend voer dus toen ben ik de reptielen gaan doen, schoon water, troep uit de bak vers groenvoer en levende dieren. Johannes maakte ondertussen de kikkerbak  waterval weer schoon. Ik ben even snel naar de C1000 gegaan koffie halen. Ik he geprobeerd de frituurpan weer schoon te krijgen, maar dat lukt niet meer, hij is al jaren oud en we gebruiken hem weinig, maar zo wil ik hem niet dus weg ermee en een nieuwe online besteld. Een simpele en heel goedkoop want zo vaak gebruik ik dat ding niet, ik vind het niet fijn om te doen.  Daarna bij een nieuwe winkel online  geshopt voor wol ik ontdekte hem via facebook, leuke winkel mooie wol en goedkoop en nu wachten tot het komt. Ik heb speciale wol gekozen met patronen zodat ik nieuwe soorten sjaals kan breien.  Ik heb nu een aantal mutsen gebreid en wil weer even wat nieuws doen.  Toen was het einde van de middag en kwamen Elisabeth en Camiel heel gezellig en samen kaasfondue gedaan wat erg lekker was. Lekker kletsen en  daarna gingen zij weer naar huis. Elisabeth was blij met haar hoofdband, staat haar ook leuk dus nu is ze compleet hoofdband en col.  Nog wat zitten kletsen met Johannes, opgeruimd, lekker onder de douche en bed in.

 

Zondag 3 november
P1260016
Vanmorgen werd ik wederom uit mezelf wakker om half 9, ik ben weer zachtjes eruit gegaan en liet Johannes liggen. spelletje doen op facebook en wat prijsvragen ingevuld. Johannes kwam er uit samen aan de koffie en het is raar weer buiten de zon was er en ging weer weg, toen regen en het waait ook behoorlijk en zo wisselt het weer deze dag af. Beide geen zin om ons aan te kleden dus een pyjama dag. We gaan  tv kijken  en kijken onze opgenomen series, een film en ondertussen brei ik 2 sjaals. Een roze breed half lang en een blauwe smal en heel lang, erg leuk. Dan eten koken en vandaag si dus echt een luie dag. Wel nog gewerkt aan mijn artikel voor Leefbaar Lelystad. Het  artikel is af en ingestuurd  zodra het online staat zal ik link posten en mogen jullie je mening erover  geven. Eten gemaakt bloemkool, aardappels, rundervink met ham/kaassaus, erg lekker. Verder gegaan met breien en tv kijken. Het was een heerlijk weekend, veel gezelligheid, leuke dingen en rust. Nu lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.