Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/130

Welkom in november

Vanmorgen al vroeg op het is vrijdag en Sjoerd komt dan en Johannes is dan al vertrokken naar Amsterdam. Sjoerd doet de boel, ondertussen kletsen we gezellig en drinken we koffie.  De AH komt en ik ruim de boodschappen op, verzorg direct de dieren. We hebben weer een kikker die jonkies op de rug draagt…ik krijg het niet op de foto dus heb eens gezocht of andere het wel is gelukt en kijk via google gevonden en zo ziet onze kikker er nu dus ook uit. Nu hebben jullie een idee
.tricolor2
Goed wat gerommeld op pc, spelletje, prijsvragen en  daarna gaan leren en weer een hoofdstuk verder. Johannes kwam weer op tijd thuis en werkte daar verder. In de middag zijn we naar de kapper gegaan, beide nu lekker kort koppie. In de avond lekker tv gekeken en zitten breien. Nu is de dag weer ne ga ik lekker een douche nemen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.