Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30okt/130

Infuus @ Home

Vanmorgen stond ik rond half 10 op zoals altijd op een infuus dag. Koffie en rustig aan beginnen. Dieren verzorgd. Prijsvragen ingevuld, forum opgeruimd, beetje gespeeld op FB en zo gaan de uurtjes snel voorbij. Lunchen met Johannes samen. Ik werk nog even een een tekst voor de Leefbaar Lelystad site en dan komt Jop tijd voor infuus. Tijdens infuus kletsen we, ik luister wat naar debat, slaap ook nog even en dan komt het eten en lekker  samen Chinees gegeten zoals meestal, maar volgende keer eens iets anders dus eens zien wat ik dan ga eten. Na infuus eerst koffie want tijdens drink ik niet anders moet ik naar de wc dus  even bijkomen en dan belt moeders even en kletsen we even bij. Johannes en ik  halen de Degu’s uit hun kooi en maken hem helemaal leeg en grondig schoon en dan krijgen ze nieuwe inrichting, nieuwe plateaus, huisjes en de stokken zijn oud. Het zijn zulke leuke dieren, maar ook geweldig in slopen en dus was het nu wel even tijd de boel te vernieuwen. Dan zet ik ze terug, tja ze zijn tam dus je kunt ze voorzichtig optillen, maar niet te veel dat vinden ze niet fijn, wel fijn vinden ze het fijn op je hand te zitten en een koekje te krijgen of zelf in de voorraad bus wat eten uit te zoeken kortom leuke eigenwijze diertjes en we hebben ze al jaren maar ook wij  wachten met smart op duidelijkheid want na 1 januari 2014 zijn ze verboden, maar goed ik ga ze dus niet zomaar  afstaan aan Stichting Aap. Ik wil ze niet kwijt ze zijn inmiddels bejaard en ze hebben het goed, maar goed de wet is de wet dus we zullen het allemaal gaan beleven.

20131030_205947  20131030_210158
Zo nu nog even nieuwsuur kijken en dan snel douchen en bed in, ik ben op en mijn lijf  is het nergens meer mee eens.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.