Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29okt/130

Mijn eerste 10 gehaald!

Vanmorgen op tijd op, het is dinsdag dus Sjoerd komt dan vroeg. Hij doet de boel, we kletsen en genieten van de koffie. Ik verzorg de dieren, doe de was, rommel op FB met spelletjes, wat prijsvragen. Daarna begin ik aan de studie, ik maak drie lessen af en stuur ze in. Ik krijg direct  per omgaande mijn huiswerk retour en  helemaal blij een 10, 7 en nog een 7. Gemiddeld sta ik nu 7.6! Toen gekeken en geluisterd naar debat over  Begroting Volksgezondheid, Welzijn en Sport (XVI) (1e termijn Kamer). Ook nog even boodschappen geregeld online. Ik maakte lekker eten gebakken aardappels, wortel met paprika en vissticks.  Ik heb me aangemeld voor de conferentie WMO/AWBZ en Jeugdzorg op maandag 4 november 2013, met als thema 'Zelfregie en eigen kracht in de praktijk' hele middag en heb er zin in! In de avond nog wat spelen, kletsen en koffie drinken, heb ook nog halve muts gebreid. Even gezellig gebeld met Twil, dat was al weer tijdje geleden en daarna even moeders en nu is de dag om. Ik ga lekker douchen en bed in!

 

Night-Night-Sweet-Dreams-Image

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.