Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28okt/130

Stormachtige maandag

Vanmorgen op tijd uit bed, Johannes werkt thuis. We hebben een code rood in de provincie vanwege storm. Goed koffie en de dingen doen zoals dieren verzorgen, prijsvragen, spelletje en huishouden. was  en vaatwasser draaien. In de loop van de ochtend zet de wind aan…………steeds harder en onze vlaggenmast gaat als een rietje heen en  weer de container haalde ik net op tijd weg want die ging rollen door de windstoten en wel richting de auto. Toch hield ik min hart vast want als die mast zou knappen dan is er altijd  aan welke kant dan ook een auto pfff  gelukkig bleef die staan. Volgens leverancier moet hij windkracht 10 aankunnen en dat bleek vandaag dus te kloppen.  Nog wat gelezen voor de studie, nieuws gevolgd uiteraard en spelletje op DS2 gedaan. Ik maakte lekkere stamppot met boerenkool, rode peper, rode ui en rode paprika, jus met uitjes  en worst erbij, heerlijke maaltijd. Na het eten nog bakkie koffie en inmiddels hebben we ook harde regenbuien gehad en nu weer. Johannes brengt me naar de Algemene Leden Vergadering van Leefbaar Lelystad, een aantal ken ik al langer via sociaal media maar nu zie ik de mensen voor het eerst in het echt. Het werd een goede avond, vol discussie, ideeën en kortom zo hoort het denk ik ook te zijn.  Drankje sen hapjes en nadien belde ik Johannes en werd ik weer opgehaald. Ik ga nu een column schrijven waarover  dat is nog even privé maar dat komt  wel goed. Tijdens de vergadering werd Jack Schoone  benoemd tot lijsttrekker van Leefbaar Lelystad! Heel veel succes Jack en gefeliciteerd! Thuis gekomen even aan echte koffie (nee Jack jouw koffie was prima  ik ben gewoon moeilijk en een zeur die zeer sterke bak  drinkt 24 uur per dag) en wat kletsen met Johannes en de tv aan, nog even langs Twitter en Facebook en  na deze stormachtige dag ik zo maar eens een douche nemen en slapen.

1275157_694429987252632_129636266_o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.