Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27okt/130

Leuk dagje uit

Vanmorgen stonden we om 9 uur op. ontbijten en dieren doen en toen in de auto op weg naar Utrecht. Veel regen en harde wind. Toen we in Utrecht kwamen was het droog, wel veel wind en zon dus prima weer. We dronken eerst koffie met hotdog en wachten op Nienke, Michel en Ilja. Ilja gaf Lianno een leuk lego poppetje. Toen met zijn alen naar de tentoonstelling  van NASA A Human Adventure. We hoopte op een leuk familie uitje maar dat werd snel anders, bij binnenkomst kreeg een ieder een ipod en koptelefoon en dan begint  de reis. De Ipod snapte ik weinig van, je kon niet stoppen en  de zalen zaten door elkaar, maar ok. Dan kom je binnen en al snel wordt duidelijk dat je alleen zelf bezig bent met alles luisteren, er staan geen bordjes bij de dingen en alles gaat via de koptelefoon. Echt iets voor mensen die alleen dingen doen denk ik. De jongens  (9 en 12 jaar) hielden het heel lang vol ruim een uur, maar het is voor zulke kinderen lastig  denk ik. Ik zelf heb liever een gids of bordjes en dat vond ik erg jammer. Ik heb met moeite wel alles geluisterd ook de extra info die er tussen zat. Uiteindelijk zijn Johannes en ik met de jongens naar de uitgang gegaan, Nienke en Michel bleven nog even binnen. Dan lever je de Ipod in en kom je in een deel met foto's. mooie dingen en bordjes en dingen die je kunt proberen de leukste zaal, wij gingen verder en buiten dronken we wat en de jongens gingen de shop bekijken en het internetcafé even in. Hier wat foto’s was erg moeilijk je mocht niet flitsen.
20131027_133824 20131027_134019 20131027_142203
Ik heb niets geleerd wel mooi om e dingen te zien op schaal grote en in het echt. Helaas had ik er zelf meer van verwacht. Goed toen naar buiten en Michel bleef even wat roken en ging naar huis en wij zijn toen naar de MC Donlads gegaan om te eten. Gezellig de jongens aan happymeal en daarna brachten we Nienke en Ilja naar hun fiets en wij naar de auto. Het was een super gezellige dag zo ondanks dat de tentoonstelling iets tegen viel. Toen met de auto naar de groep en even gekletst en toen weer door naar Lelystad. Daar aan de echte koffie, heerlijk en na kletsen, wat tv en straks gaan we lekker slapen en morgen weer nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.