Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25okt/130

Het weekend begint!

Vanmorgen al vroeg op moest nodig nar de wc en dan  tja blijf je er ook maar uit. Ben wel moe slecht geslapen, maar dat kennen we dus koffie en de dag begint. Een drukke dag. Sjoerd als eerste en samen aan de koffie en hij gaf wat tips voor de pompoen uitsnijden en vond die hier al stond erg gaaf, is die ook mooi rond en egaal met leuke groene stok erop, de perfecte pompoen. Dan gaat Sjoerd ramen wassen voor het eerst met de Karcher set en hij is er super enthousiast over net als wijzelf.
Knipsel
Deze set en hij heeft groot deel gedaan en dinsdag de rest binnen en buiten, maar woonkamer is heerlijk schoon ben ik blij mee. Ik ben door Johannes toen naar de maatschappelijk werkster gebracht, goed gesprek gehad, het is zo’n leuk mens! Daarna even de apotheek in en WOW ik was de enige, geen nummertje trekken en 3 mensen die me konden helpen, genieten is dat en dat gebeurt echt niet vaak daar. Johannes haalde me op en snel naar huis. Lunch eten en wachten op telefoontje van advocaat, we hadden afspraak maar er zal wel reden zijn want hij belde dus niet. Moeders even gesproken en ze komt  morgen even hallo zeggen tegen Lianno. Ondertussen spelletje op FB, prijsvragen en wat zaken op pc. Mijn 3e ingezonden huiswerk kwam terug en nu ben ik wel blij een 8,5! Dieren verzorgd en dan is de middag bijna om, Nienke belt nog even maar heel kort want ik wild e lijn vrijhouden voor  het geval de advocaat belt, maar helaas maandag dan maar. Dan is het tijd om Lianno te halen en dan rijden we via Gooiseweg, Ganzeweg en bij de kruising met Sternweg staat een kraam van Hans & Grietje pannenkoek huis met pompoenen. Daar zijn we gestopt en Johannes ging verder alleen want door die blubber en over smalle houten loopbrugje ga ik dus niet, maar hij slaagt voor nog 2 super pompoenen, uitzoeken betalen en  dan rijden we door naar Hoenderloo.
20131025_181251 20131025_181258 20131025_181319
Lianno komt al direct naar buiten met al zijn spullen en we kletsen gezellig over van alles, ook de pompoenen en hij vindt het erg leuk en heeft al allemaal ideeën. Thuis gekomen drinken we wat en Johannes en ik eten dan avond eten, Chinees van gisteren, beetje laat maar ja dat kwam even zo uit. Lianno had ik beloofd naar het beroemde spel Minecraft te kijken , hij is er dol op en ik vind het helemaal niets, maar ja de kids van tegenwoordig dus zitten klungelen en  toen aangeschaft voor hem. Zo nu heeft iedereen een cadeautje Lianno zijn al zolang gewenste spel, Johannes kreeg vandaag van mij een toetsenbord waar hij dolblij mee is en al even wilde hebben, maar dat zelf dan niet koopt en ik heb de super coole Nintendo 2DS. Dus iedereen erg blij. In de avond lekker TVOH aan gehad en half gekeken, Lianno mocht vanavond spelen met het nieuwe spel, morgen hebben knutsel dag en gaat hij voor ons koken en zondag ook geen pc tijd dus tja dan vanavond hem wel even laten genieten van zijn nieuwe spel end at ging gepaard met veel OW en AH heel grappig. Nu is hij op bed en wij kletsen nog even na en dan ga ik zo ook lekker douchen en bedje in was een prima dagje ondanks de vermoeidheid. ook nog een afspraak gemaakt met Elisabeth en Camiel  dus daar kijken we al naar uit, gaan we weer lekker tafelen. Nu eerst slapen en dit weekend maar eens genieten van alle leuke dingen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.