Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24okt/130

Weer een heerlijke zonnige dag

Vanmorgen om half 10 uit bed, lekker rustig aan gedaan en Johannes werkte thuis.  Dieren verzorgd, huisje opgeruimd,  spelletje op FB gedaan, prijsvragen en dus net een dag als alle andere. Ik heb weer kaarten ontvangen via postcrossing uit Australië dit keer en Finland erg leuk en dus mocht ik ook weer sturen en dus kaarten gemaakt. Omdat het mooi weer was  het oud plastic op de scotmobiel geladen en weggebracht, door naar Intratuin en daar ben ik geslaagd voor grote pompoen. Die gaan we met Lianno uithollen en tot een Halloween lampion maken. Is voor het eerst dat ik dit ga  doen en zo moet het er dan  ongeveer uitzien als die klaar is. We zullen het zien zaterdagavond.
pompoenen halloween uithollen 11
Verder nog wat zitten leren en weer huiswerk ingestuurd en nu afwachten wat ik daarvoor scoor. Eten besteld want ik had zin in Chinees. TV gekeken en met moeders even gebeld. Ook nog zitten breien en een leuke muts gemaakt. Binnenkort krijg ik wol van Ouderenfonds en dan  ga ik 5 mutsen in 2 weken breien en dus heb ik het patroon alvast geoefend en dat is makkelijk haalbaar in een avond brei ik zo’n muts. Zo de dag is om en morgen heel veel te doen dus op tijd slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.