Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23okt/130

De week door midden

1375314_645126728855436_1100541870_n
Vanmorgen op tijd op, Johannes vertrok naar Amsterdam. Ik verzorgde de dieren, deed wat in huis en uiteraard spelletje op FB, prijsvragen en dus de dagelijkse zaken. Johannes kwam vroeg thuis  om verder te werken en samen dus late lunch gegeten. Ik heb zitten leren en kreeg mijn eerste twee cijfers terug een 7 en 6. Hier was ik niet zo blij mee, maar goed  we gaan gewoon door. Moeders kwam langs en we dronken koffie en kletsten. Daarna weer gaan leren en samen met Johannes de antwoorden eens doorgenomen van het nagekeken huiswerk. Eten gekookt. Tv gekeken en nog wat gespeeld op de 2DS en ook gebreid kortom best een aardige dag. De ombudsman heeft een advies uitgebracht en ik moet daar even goed over nadenken en wat afwegingen maken, vrijdag overleg ik met de advocaat dus tot die tijd wacht ik het allemaal maar even af. Net lekker een douche genomen en op de weegschaal gaan staan en nog steeds 110,6 dus dat is nog steeds 6,2 kilo lichter dan ik al tijden was en waarom geen idee. Momenteel heb ik erg veel druk in mijn buik bij galblaas en ik hoop dat het snel weer rustiger voelt en er geen aanval komt, ik ben ze nu wel beetje zat kost erg veel energie en is erg pijnlijk.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.