Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22okt/130

Heerlijke dag met zon

Vanmorgen vroeg op Sjoerd  kwam. Samen aan de koffie, kletsen en uiteraard ook schoon huisje. De zon schijnt heerlijk dus als Sjoerd klaar is en weggaat ga ik lekker met scootmobiel de stad in. Even door centrum ik dacht ga even spontaan naar de kapper maar euh  kapper weg Hans Anders weg…..allemaal verhuisd en de kapper is nu erg klein dus  laat maar. Even pyjama kopen bij de Hema en dan even  kijken naar de kermis die op stadhuisplein staat, ik hou der niet van maar de jeugd vermaakt zich er wel. Dan op zoek naar de Gameshop en als ik die niet vind spreek ik maar twee agenten aan die zijn heel de dag in centrum en jawel  hij weet waar die heen is gegaan. Even later ben ik er en schenk mezelf dan een leuk cadeautje. Nintendo 2DS.
Dieline_130710  251972  nintendo_2ds_zwart___blauw
Thuis meteen aan de lading gelegd en wat gaaf je kan al je 3D spellen nu spelen in 2D en zonder zere ogen van de 3D. Ik heb meteen heerlijk paar uur zitten gamen.  Mario Bros 2 en dat vind ik erg leuk en zal ik dus nu weer gewoon kunnen doen en Zelda. Goed de dieren verzorgd, prijsvragen gedaan, forum opgeruimd, op FB gespeeld. De post trakteerde me op wederom brief Gemeente Lelystad, dit is de brief die de ombudsman al had gekregen en  nu dus ik zelf ook. Ik had bedacht ik maak me niet open, maar ja zo ben ik niet dus toch geopend en na wat overwegingen toch maar weer antwoord geschreven. Ook nog een hoofdstuk gelezen van studie morgen de vragen doen, het is aardig en veel weet ik al maar veel ook niet. Hoofdstuk  gaat nu over de stromingen. Ook nog wat tv gekeken. Na de mooie dag regent het nu en dat is goed voor de natuur, Morgen weer lekker zon hoop ik en dan mag het regen in de avond, maar voor nu hebben we niets te lagen over de  herfst en het weer. Nienke belde nog even en dat was gezellig. Verder geen nieuws  van hier ben gewoon erg moe en gespannen en daar reageert mijn lijf extreem op en dat is even niet anders.  Nu douchen en lekker proberen te slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.