Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21okt/132

Weer wat nieuws in WMO SOAP

Gisteren geen log gemaakt had er gewoon de vut niet voor. Afgelopen nacht ging het ook nog eens mis met galstenen en dus weer heftige aanval. Het gevolg is dat heel de morgen bijna op bed lag en nu doodmoe ben. Ondanks dat toch de dieren maar gedaan en wat op de pc. Toen kreeg ik bericht van de ombudsman, zij hebben vorige week contact gehad en kregen vandaag een brief van de gemeente Lelystad, een brief die ik ook nog zal gaan krijgen. Erg vreemd dat zij hem eerst krijgen en ik wel een brief kreeg maar een ander en nog op deze wacht. Wel weet ik wat erin staat door de ombudsman en daar wordt ik wederom weer niet blij van. Misschien wilde de gemeente Lelystad een schouderklopje van de ombudsman, maar van mij krijgen ze alleen shop onder hun hol. De brief die ik kreeg heb ik beantwoord en het formulier voor bezwaar ingevuld en opgestuurd en nu wachten we op de hoorzitting. Wanneer die gaat plaats vinden geen idee maar binnen 12 weken dient men nu een beslissing te geven. Wordt dus weer vervolgd. De rest van de middag rustig niets gedaan….in laag tempo de dieren en ik heb mijn eerste huiswerk gemaakt en ingestuurd van mijn studie, nu wacht  ik in spanning op wat ik terug krijg.  In de avond lekker tv gekeken Under the dome. Nienke gebeld maar die was er niet dus met Michel gekletst en alter toch nog met Nienke gebeld. Lianno belde en het ging goed hij wil graag voor ons koken en dat mag zaterdag en wat we eten hou ik even geheim,, maar het is wat Lianno wilde maken. Lekker met hem gebeld en we kijken nu uit naar het weekend. Verder nog even uurtje geluisterd naar onze wethoudster Zorg Meta Jacobs, ze hebben een uur lang allerlei dingen benoemd over nieuwe  toestanden WMO ABWZ. Nu is het laat en Pauw en Witteman is afgelopen dus ik ga snel douchen en bedje in!

dont judge

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. wmo : wet MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING !!!!!! Oh ja ? en voor iedereen ?
    nou als dat zou kunnen !

  2. Wil precies zo denk ik er ook over……….


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.