Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18okt/130

Begin van het weekend!

Vanmorgen op tijd op, Sjoerd kwam en vanaf nu weer in wintertijd om 9 uur. Johannes werkt thuis. Sjoerd en ik kletsen  drinken koffie en uiteraard maakt hij huisje mooi schoon. Spelletje op FB, prijsvragen en de dieren gedaan. wat gelezen in studiemateriaal. Even wat vroeger lunchen want we hebben afspraak om 13.00 uur en moeten half uur van te voren er zijn.  Moeders komt en heeft voor mij even op bestelling breinaalden en wol gekocht, super nu gaan we mutsen breien. Bedankt moeders, dan snel koffie en weg. Afspraak ging prima en was gezellig. Daarna ging Johannes weer aan het werk en moeders en ik zochten mijn wol even uit en hebben het nu in plastic doos gedaan, Kuifje sloopt de kartonnen doos. Kans dat Kuifje dan mijn wol sloopt is nu dus uitgesloten.  Daarna ging moeders weg. Moeders heeft de Ipad mini terug gegeven omdat ze er weinig mee kan en wat ze wil werkt er niet op, dus heel jammer maar prima. Nu is Johannes er blij mee die speelt nu met Horizon tv en blijft hij dus hier voorlopig. Ik heb er eens naar gekeken en wel heel anders dan een tablet met android. Goed toen lekker bezig geweest met breien, internet en de post bracht ene gewonnen cup cake pakket. Heel leuk en uitgebreid pakket in leuke schoudertas.

 1424_642885519079557_441170814_n
Ook een leuke dvd binnen gekregen van Disney the Muppets.  Lianno belde omdat hij vakantie heeft en hij gaat op andere groep logeren, verder gaat het wel goed deze week gelukkig. Dan eten maken en we eten bij de tv. Lekker breien, soap, TVOH kortom rustig avondje. Nog wat actualiteiten en dan ga ik zo lekker douchen en naar bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.