Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17okt/130

Wederom dagje UMC

Vanmorgen op tijd op, douchen, ontbijt en koffie. Snel even wat mail lezen, spelletje doen en dan is het tijd om me klaar te maken voor vertrek. De taxi is mooi vroeg en we hebben combi via Almere. Ik ben mooi op tijd dus naar het lab om bloed te laten prikken en daarna naar de verpleegkundige voor gesprek. We bespreken mijn gezondheid, verzorging en de operatie. Er zijn twee manieren de eerst eis een kijkoperatie en die gaan ze doen en duurt ongeveer 90 minuten, de tweede  doen ze als de eerste niet lukt en dan krijg ik een echte snee en die operatie duurt dan ook veel langer. In het eerste geval zou ik met  1 of 2 nachten weg mogen  als echt goed met me gaat en er hulp is thuis, bij de tweede duurt het gemiddeld 7-10 dagen. Kortom we gaan het zien nu eerst wachten op een oproep met datum en de gemiddelde wachttijd is 3 maanden. Toen na het gesprek nog even een hart filmpje laten maken en daarna heerlijk buiten in de zon gezeten met wat koffie en een sigaretje en het was heerlijk.  De taxi kwam weer mooi op tijd en direct naar huis. Thuis was Johannes en samen lunch gegeten was wel wat laat maar ach kan ook geen kwaad. In de middag spelletje gedaan, dieren verzorgd, prijsvragen ingevuld kortom de dagelijkse dingen. Olga kwam enen lang end at was even gezellig. Eten besteld en verder wat zitten breien voor de buis en de hoofdband voor Elisabeth is af, ben erg benieuwd wat ze ervan vindt als ze hem ziet. Verder nog bezig geweest met de computer en Windows 8 ook al heb ik hem net weer opnieuw geïnstalleerd is het weer mis wordt er gek van, nu gaan we het weekend weer alles opnieuw doen via andere manier en hopen dat het probleem dan weg is, want zo is het niet leuk meer nog geen jaar windows 8 en dit wordt dus al 4e keer dat het opnieuw moet grrrr. Techniek en pc zijn leuk als ze het doen maar ojee als er iets niet goed gaat dan ben je er mooi klaar mee, dure versie en legaal en toch hoop shit! en als windows je dan zegt lees hier voor meer hulp krijg je elke keer de stomme 404 pagina niet gevonden, echt ik ben windows moe aan het worden. Heb je mooie snelle pc en  zit je hier continue mee echt zwaar balen! Goed nu ga ik douchen en lekker slapen.

plaatje_gedicht_animaatjes-8288269

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.