Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16okt/130

Infuusdag

Vanmorgen op tijd op, Johannes ging naar Amsterdam. Ik verzorgde de dieren, rommelde wat in huis beetje schoonmaken. Ook wat spelen op pc en prijsvragen doen. Toen werd ik gebeld door ombudsman en zij gaan de gemeente verblijden met bezoek .
Ze vragen om uitleg en tevens gaan zij vragen om per omgaande een specificatie te sturen van hun totaalbedrag dat ze hebben opgevoerd bij CAK. We gaan het horen en volgende week afspraak met advocaat. Ik heb echt energie tekort maar ik stop niet want dit klopt van geen kant. Het was een erg fijn gesprek met de mevrouw. Ondertussen was het begrotingsdebat op tv  dat heb ik heel de dag geluisterd. , het leek erg veel op de financiële nabeschouwingen. Ook heb ik les 1 al gemaakt van de studie, ziet er erg leuk en uitgebreid uit. Even lunchen en toen kwam Jop en begon infuus. Tijdens infuus even wat leuks op tv en samen serie gekeken nu moeten we wachten op seizoen 4 en die komt voorjaar volgend jaar. Johannes kwam thuis en werkte daar verder. We aten gezamenlijk zoals altijd Chinees, heerlijk! Dan gaat Jop weer verder en wij ook. Debat weer aan en achter de pc wat rommelen, kletsen met Johannes.  Ik heb mijn Twitter maar eens opgeruimd mijn profiel aangepast. Toen gaan douchen want ik had het weer koud en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen morgen weer naar UMC.

herfst16

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.