Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/130

Studie kan beginnen

Vanmorgen stonden we om 7 uur op douchen aankleden en toen kwam Sjoerd al. Samen aan de koffie en even gezellig kletsen en daarna beide mannen aan het werk. IK deed mijn eigen dingen zoals spelletjes, prijsvragen en dieren. Verder was ik bezig met iets op papier te zetten (mening ervaring) over WMO en de nieuwe zorgwet. Ik won bij een actie leuke dvd van de Muppets. Ik had heel de dag koud en dus extra trui aan en de kachel op 22 later zelf 23 en ik had toen al t-shirt, trui en fleece trui en hesje aan, maar bleef trillen dus onder de douche gegaan, lang en warm heerlijk. Daarna knapte ik langzaam op. In de middag kwam de post en hoera mijn studie spullen van de NHA zijn binnen, de tablet komt later als je betaald hebt en de twee zichttermijn is verstreken. Nienke ne ik hebben zelfs 2 keer gebeld vandaag, gezellig en beterschap  Nienke hoop dat de griep snel doorzet zodat je kan gaan opknappen. Ik heb het studie materiaal bekeken en ga  deze week nog beginnen morgen lukt denk ik niet ik heb infuus en dat is energie vretend en ik wil wel helder zijn, maar het ziet er erg leuk uit.

 1381169_641302619237847_804102072_n

Johannes en ik hebben lekker als avond eten een kaasfondue gedaan bij de tv, heerlijk stokbrood, paprika, champignons, komkommer en kaas. Na het eten nog wat zitten bladeren in studie spullen en nu ga ik nog eens douchen en opgewarmd bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.