Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14okt/130

En de week is weer begonnen

Vanmorgen heb ik lekker op bed gelegen tot 11 uur en toen lekker douchen en aan de koffie. Johannes werkte thuis en was al druk aan het werk. Dieren verzorgd, spelletje gedaan op FB, prijsvragen ingevuld. Lekker lunch gemakt  en zo gaat de dag met dagelijkse zaken snel om. Eind van de middag bracht Johannes me even naar centrum eerst naar de apotheek maar daar was het zo druk dat ik na ruim 30 minuten nog 13 mensen voor me had en dus weggegaan en nummertje aan de laatste die binnen kwam gegeven was die snel klaar. Op naar maatschappelijk werk voor kennis makings gesprek en het bleek dat zij ook als stagiaire werkte op het Dag Activiteiten Centrum toen ik daar als vrijwilliger heel actief was, erg grappig.  Deze stad is af en toe net een dorp, het waar we nu wonen kochten we van een vrouw waarmee ik ook samen heb gewerkt als vrijwilligster en de buurvrouw haar schoonmoeder werkte  ook bij mij toen ik bij Stichting Welzijn Ouderen werkte erg leuk. Het was een goed en leuk gesprek. Bij de post zat een kaart van Postcrossing leuk uit Duitsland jammer genoeg is de persoon de code vergeten erop te zetten dus kan ik hem niet als ontvangen melden. In de avond belde ik met moeders en toen was eten klaar en lekker gegeten. Vervolgens belde Lianno was echt gezellig en o jee vuurwerk Sinterklaas de tijd is er weer en ook Lianno gaat er mee in op en de verhalen over vuurwerk beginnen nu al………nou ja dat krijg je met al die vroege acties over al en sinterklaas snoep vanaf september. Toen belde ik even gezellig met Twil en daarna lekker voor de buis kijken naar journaal en Under the Drome en nu snel douchen en lekker slapen.

529028_417740548240079_1684525433_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.