Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13okt/130

Natte grijze zondag

Vanmorgen om half 10 op en lekker aan het ontbijt. Het is lelijk en nat weer buiten. W doen de dieren samen en Lianno kijkt wat tv op zijn kamer.  Na de lunch kijken we samen 2 films The Gremlins en The never ending story II. Lianno vond de eerste wel iets eng  maar wel erg mooi en heeft met plezier gekeken. Daarna computertijd en vervolgens opruimen en  tas pakken. we eten gezellig bij de tv . De dag is zo om en dus tijd om door de regen naar Hoenderloo te rijden. We kletsen even gezellig na over het weekend en Lianno geeft zelf aan de leiding aan dat hij eerder naar bed wil omdat hij te moe is overdag en dat is nu afgesproken voor deze week en zo kan Lianno zien of hij zich lekkerder en minder moe voelt. Dan weer terug door jawel de regen. Nu nog even spelletje doen en wat tv luisteren en dan gaan we op tijd douchen en slapen.

animaatjes-winnie_de_pooh-15503

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.