Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12okt/130

Van alles wat zaterdag

Vanmorgen  stond ik 9.15 uur op en Lianno was uiteraard al wakker maar lekker bezig in zijn kamer. Allen aankleden en ontbijten. Al meteen was de AH er, lekker op tijd dus. Boodschappen opgeruimd met zijn allen en toen koffie tijd! Lianno en ik hebben met wat hulp van Johannes de guppen gevangen, ik schepte ze met vele tegelijk uit de 120 liter bak en Lianno haalde de mooie er weer uit (speciale kleur of staart) en Johannes maakte de planten netjes. Toen naar Aquarana en die nam de vissen in ruil voor potje voer super bedankt Marco! We kochten nog wat eten voor de dieren en Lianno aaide een grasparkiet die los was. Nog even snel andere boodschapjes doen en toen naar huis. Lekker lunchen en daar was moeders. Moeders kwam koffie drinken en gezellig op bezoek maar uiteraard ook haar Ipad mini halen. Ik won de Ipad mini maar gaf hem aan haar. Moeders is erg blij met haar cadeautje!
1390626_639408819427227_1746441853_n
Ondertussen kwam de post en hee brief van de gemeente toch nog, nou mooi dacht ik kan de brief die ik net gisteren maakte weer weg, maar o jee dit is helemaal niet ok ik krijg gewoon opnieuw een totaal bedrag en geen specificatie, ben erg verbaasd en eerlijk gezegd vind ik dit een dom antwoord en ergernis kwam op maar al snel toen ik hem weer las kreeg ik de slappe lach. Niet omdat ik het leuk vond maar gewoon uit pure frustratie en ergernis. Goed aan de kant gelegd dacht komt wel maar nee dat ging dus niet en dus in de pen en direct bewijs gepakt gekopieerd en weer nieuwe brief gestuurd, een hele mooie en duidelijke.  Uiteraard meteen kopie van de brief naar ombudsman en advocaat met verzoek het geschorste dossier weer actief te maken want ik geloof niet dat ik zonder hun hulp dit nog voor 2014 oplos en we zijn alweer 6 maanden  ermee bezig. De soap gaat verder en dus wordt vervolgd. Goed de aquaria afgemaakt vers water en alles weer tip top bij de dieren. Toen eten gaan koken lekker krieltjes, tartaartje en bloemkool met broccoli en kaassausje en als afsluiting  Danio Framboos met Cheescake erg lekker. Het was lekker en vervolgens lekker tv aan en film gekeken de vijf legendes, mooie film. Ook gebreid  nu aan de hoofdband voor Elisabeth, ben op 40 cm nog 20 te gaan ongeveer. Lianno ligt nu uiteraard te slapen en ik ga zo douchen en dan slapen, morgen weer nieuwe dag!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.