Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10okt/130

Dagje UMC

Vanmorgen op tijd op. De weersverwachting was slecht regen, onweer, hagel met windstoten, maar al snel verscheen de zon en die bleef echt de hele dag! Ik rommelde kort wat dronk wat koffie en toen klaar maken voor vertrek naar UMC, buiten in de zon wachtend op de taxi rookte ik een sigaretje, Heerlijk nog even echt warme zon en ik genoot de taxi kwam op tijd en op naar Utrecht daar scheen de zon ook. Even bij de vijver gezeten en toen naar afspraak 1, dat was twee onderdelen  apotheek assistente en anesthesist dat liep mega uit zo erg dat ik de afspraak van 12 uur niet haalde bij de verpleegkundige. De anesthesist was aardige man legde een en ander uit en duidelijk dat ik wel naar IC al gaan maar ok dat geeft ook niet. Ik moet nog wat onderzoeken laten doen, maar die doe ik komende week pas daarna kan hij akkoord geven voor operatie. Wachtlijst gemiddeld 3 maanden. Na het gesprek direct naar de taxi die op me wachtte en tjee nog steeds volop zon. Thuis gekomen was de Ipad mini binnen, dus moeders komt hem halen zsm zal dit weekend wel worden ziet ze meteen Lianno ook even. Het is een witte met 16 GB en Wifi kortom mooi dingetje, maar verder niet uitgepakt zit nog helemaal in verpakking met plastic geseald want hij s voor haar dus mag zij hem uitpakken.  Toen UMC gebeld voor nieuwe afspraak en dan doe ik meteen de diverse onderzoeken die de anesthesist nog wil laten doen zoals bloed, hart en long onderzoek. Donderdag gaan we dus weer erheen en doen we de laatste dingen daarna zal ik horen of hij akkoord gaat en de operatie gepland kan worden. Koffie gedronken en wat gegeten en toen wat gerommeld in huis, spelletje gedaan, prijsvragen en de dagelijkse zaken op de pc. Eten simpel gehouden, even met Nienke gebeld. Boodschappen online gedaan en zo is de dag weer om gegaan. Maar tjee wat een heerlijke dag veel zon en hopelijk morgen weer zo’n dag.  In de avond tv gekeken en lekker relaxed gezeten nu ga ik douchen en mijn bed in ben erg moe ja alweer moe. Ik kreeg net nog even 2 mails dat er twee van de 11 kaarten zijn aangekomen en geregistreerd dus ik mag weer 2 kaarten sturen voor Postcrossing, leuk nu ga ik zelf ook kaarten krijgen ben zo benieuwd!

herfst_begint_zonnig

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.