Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9okt/130

woensdag ook zo om

  Dit logje dagje later en terug gedateerd, was te moe om gisteren avond te schrijven. Ik was al om 6 uur op en dat kwam omdat Johannes om 7 uur ging rijden en ik toch graag schoenen aan wilde zodat ik eventueel weg kon. Ik deed wat in huis, ruimde op en verzorgde de dieren, speelde mijn spelletjes en deed prijsvragen. De voogd van Lianno belde lang gesprek en we zetten het voort in een bezoek in november samen met de gezinsbegeleidster. Daarna nog even leidster van Lianno zijn groep gesproken, leuk gesprek. Johannes kwam weer thuis en werkte daar nog wat verder. Ik maakte zelf Hutspot end at was heerlijk. Ik maakte me heel boos over het nieuws van de zedenzaak met 300 meisjes in de leeftijd van 10-17 en dan denk ik  echt waar zijn de ouders als de kinderen van 10- 14 jaar online chatten en dan op die chat site brrrr als ik naar Lianno kijk die mag van mij niet eens chatten en als die online is ben ik er bij het is niet veilig er zijn gekken dat blijkt wel weer. Wanneer snappen mensen dat nou dat gekken overal zijn bescherm je kinderen en begin ermee dat ze niet zonder toezicht mogen chatten en webcam onder de 14 jaar overbodig! dat scheelt ook al weer. In ieder geval is dit een ernstige zaak en arme kinderen hebben straks weer heel wat te verwerken. In de avond wat tv gekeken en ik lag er ook vroeg in was doodmoe.

1385823_440448939398515_1745209978_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.