Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8okt/130

Gewoon een normaal dagje

Het is dinsdag dus vroeg op en Sjoerd was er ook weer, fijn en gezellig. Johannes werkt thuis. Ik rommel wat in huis, doe de dieren. Nienke en ik bellen gezellig  en later belt ook San en dat was ook erg fijn en gezellig. San in gedachte bij je…..
20130412_171111
De dag vliegt snel om ik doe eigenlijk niet veel bijzonders verder gewoon prijsvragen spelletje, wat tv en gewoon koffie drinken. Eten koken doe ik niet heb last van mijn arm door de griepprik, duurt meestal paar dagen. Er is geen zon vandaag helaas hoopte op nog een mooie dag, morgen gaat de temperatuur zakken en regen. De post komt en nu kan ik mijn Postcrossing kaarten afmaken en de doos met mutsen voorzien van etiketten en op naar postkantoor. De 250 mutsen zijn op reis! In de avond volg ik beetje gedoe in eerste kamer over pensioenen en helaas Meneer Rutte dit gaat dus niet door vrees ik dag een beziging van 3 miljard…ben benieuwd hoe meneer Rutte die nu gaat halen bij de mensen. Nou verder weinig nieuws te melden …..ik ga zo douchen en lekker slapen morgen weer vroeg op en ik ben en blijf moe dus maar weer eens vroeg slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.