Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7okt/130

Mijn doel bereikt voor Nationaal Ouderenfonds.

Zondag 6 oktober
Vandaag weer lang uitgeslapen, in de dag de gewone dingen zoals tv, kletsen, koffie, spelletje, dieren, prijsvragen en breien. Vandaag haalde ik de 250!  Doel is gehaald!
Ik heb 250 mutsjes gebreid!  Innocent zal daarvoor het ouderenfonds belonen met 50 euro!  Daarnaast heb ik zelf ingezameld en dat bedrag bedaagd nog eens 310 euro!
Totaal heeft mijn brei actie het Nationaal Ouderenfonds een bedrag bezorgd van 360 euro!
250
Ik wil iedereen namens het Nationaal ouderenfonds en de ouderen van Nederland heel erg bedanken voor het mooie bedrag dat deze actie heeft opgeleverd. Ik ben erg trots op mezelf.

Maandag 7 oktober
Vanmorgen vroeg op, douchen en aankleden ik had om 9 uur een afspraak met de HA. Het liep wat uit en ze had computerstoring, toch nam ze heel fijn uitgebreid tijd voor me eerst mijn pols en toen gesprek voer van alles, daarna kreeg ik in beide armen een injectie waaronder de griepprik. Ik ben doorverwezen naar maatschappelijk werk op eigen verzoek en ik kan altijd een gesprek met haar plannen als het nodig is. Johannes was lief mee gegaan en toen weer naar huis snel aan het werk. Ik rommelde wat en deed mijn dagelijkse dingen. Ik kookte aardappelen , spruitjes en een schnitzel. Keken in de avond lekker tv jawel naar de nieuwe serie op SBS6 Under the Dome…….. vooralsnog spannend maar eerst nog maar een aflevering meer zien voor ik echt ga oordelen. Nog wat gerommeld en dan douchen en zo ga ik lekker slapen ben moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.