Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5okt/130

Heerlijk relaxte zaterdag

Vanmorgen lekker op bed gelegen beide lekker uit geslapen, heerlijk. Dieren gedaan, samen in huisje bezig geweest met opruimen, was gedaan. Spelletje gespeeld en wat gerommeld op de pc. Uiteraard prijsvragen gedaan. In de middag wat tv gekeken een spannende film via ondemand van HBO. Ik heb zitten breien en ben er bijna en hoop morgen mijn  maximale aantal te halen die ik me gesteld heb. AH bracht de boodschappen en lekker aan de telefoon gezeten met de oude buurtjes en Twil. Erg gezellig en dan is de dag snel om als je de halve dag op je bed blijft, maar ach daar is het weekend voor denk ik. Ik ben weer gestart met Postcrossing en mag nog steeds 11 kaarten sturen, maak ze wederom zelf en speciaal voor de persoon en ik ben bijna klaar en toen helaas geen etiketten meer dus dinsdag komen die binnen en dan verder. Ben benieuwd waar ik weer kaarten van ga krijgen. Zelf mag ik dit keer sturen naar Rusland (5) en Duitsland (6) . Zo nu is de dag echt om het is net over 12 uur ik ga douchen en lekker slapen, morgen weer een dag.

Herfst1237995489

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.